Frilansnätverket Västerbotten


Lancetown ny marknadsplats för frilansare
juni 2, 2008, 2:45 e m
Filed under: Länkar till medlemmar | Etiketter: , , , , , ,

Det kom ett brev…

Bäste frilansare,

Vi vill med denna VIP-inbjudan välkomna dig att bli medlem i Lancetown, en revolutionerande ny marknadsplats för frilansare, egenföretagare och entreprenörer inom Reklam & Media, som idag slår upp portarna.

Vare sig du letar frilansuppdrag eller bara söker nya affärskontakter – hos oss hittar du alltid de senaste uppdragen och får lätt direktkontakt med branschfolk, reklambyråer och andra uppdragsgivare som behöver just din kompetens.

Under de följande dagarna kommer företrädare för Sveriges ledande reklambyråer, mediabolag och produktionsbolag att aktivt söka nya samarbetspartners inom art direction, foto, design, reklam, copywriting, journalistik och mode hos oss. Vi hoppas därför att du vill vara med från allra första början och bekanta dig med vår sajt som nu finns i en första betaversion.

Varmt välkommen!

Lancetown.se – ett nytt sätt att arbeta!

http://www.lancetown.com

Om oss:

Lancetown.com är en marknadsplats som skapar möten mellan uppdragsgivare och frilansare inom reklam & media. Hos oss kan du lägga upp din portfolio, skapa en egen sida med media-album och PodCasts eller skapa en CV för att skicka till nyckelpersoner i branschen. Att vara medlem är helt gratis och registreringen är snabb och enkel. Lancetown – ett nytt sätta att arbeta!


Kommentera so far
Lämna en kommentar



Lämna en kommentar